top of page

WORKSHOPS

Een gezonde organisatie kan niet (blijven) draaien zonder gezonde werknemers. Vitale werknemers kunnen makkelijker omgaan met stress op de werkvloer en thuis. Vitaliteit is kwetsbaar en dat heeft met meerdere aspecten te maken. Voeding, beweging, roken en stress zijn daar voorbeelden van. Soms speelt stress een steeds grotere rol in iemands leven, soms lukt het iemand niet om zijn of haar gezondheid voorop te stellen en deze factoren, stress en een ongezonde levensstijl, dragen bij aan een hoger ziekteverzuim.

Als werkgever kunt u de vitaliteit van uw werknemer een boost geven door een gezonder(e) leefstijl te stimuleren. 'Mood & Food' helpt u hierbij door workshops en consulten op maat aan te bieden. Ik pas het aanbod op uw vraag aan, dus neem vrijblijvend contact op als u meer informatie wilt of voor het aanvragen van een offerte. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Voorbeelden waarbij ik van betekenis kan zijn voor uw organisatie:

  • Workshop 'Gezonde Leefstijl'

  • Workshop 'Meer over eten'

  • Workshop 'Mindfulness'

  • Consulten (eventueel in abonnementsvorm) gericht op het positief en blijvend veranderen van de leefstijl; stoppen met roken, gezond en volwaardig eten, gewichtsverlies, meer bewegen, beter ontspannen.

Staat uw hulpvraag hier niet tussen, neem dan contact met mij op.

hardloopschoenen 1.jpg

'Mood & Food' is daarnaast ook beschikbaar voor workshops aan kinderen. Gezondheid, gezonde voeding en het belang van voldoende beweging ontdekken aan de hand van spellen. Op een kindvriendelijke manier wordt er uitleg gegeven waarom je beter voor bepaalde producten kan kiezen, wat bepaalde voedingsstoffen met je lichaam doen en wat voldoende bewegen precies inhoudt. Alle benodigdheden voor de spellen worden meegenomen door 'Mood & Food'. 

Neem vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

bottom of page