top of page

Wie zijn wij

Diëtist en Leefstijlcoach - Amsterdam Noord, Weesperstraat, Mijdrecht

Ik ben Nienke Kreté-Tolhuijs. In 2018 heb ik de opleiding 'voeding en diëtetiek' aan de Hogeschool van Amsterdam cum laude afgerond. Ik kon direct aan de slag als diëtist en mocht eindelijk mijn passie voor voeding, gezondheid en het helpen van mensen in de praktijk uitvoeren. In 2019 heb ik de post-HBO opleiding Leefstijlcoach afgerond. Dit maakte voor mij het plaatje compleet. Ik geloof dat 'gezond zijn' meer inhoudt dan iets wat je met goede voeding kan bereiken. Ik help daarom ook graag op het gebied van bewegen en ontspanning. Geen hulpvraag is mij te gek. Daarbij stel ik me flexibel op naar jouw wensen. Ik bied een luisterend oor, ik denk graag mee, ik geef jou de kans om te groeien. Bij mij 'mag' je alles en 'moet' niks. Ik help je gemotiveerd te blijven om jouw doel te behalen. Ik weet zeker dat jij het kan!

In 2021 opende ik de deuren van Mood & Food voor cliënten.

 

Inmiddels ben ik al een aantal nascholingen verder zoals Cognitieve Gedragstherapie, Motivational Interviewing, Voeding en Diabetes, Leefstijlcoach en Kindervoeding en kinderdiëtetiek. Ik kijk er naar uit om  met jou aan de slag te gaan!

IMG_4095.jpg

Diëtist - Weesperstraat en Wilnis

Mijn naam Elenore Boot. In 2021 heb ik mijn opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond. Daarna heb ik een Master Health Sciences met de specialisatie International Public Health afgerond. Ik heb een passie voor gezondheid en voeding. Gedreven door deze passie wil ik graag mensen helpen zich lekker en fit in hun vel te voelen. Dit wil ik bereiken op een leuke en gezonde manier, aangepast op ieders individuele leefstijl om zo blijvend resultaat te houden!

In Wilnis verzorg ik naast de reguliere consulten ook het diëtistisch onderdeel van de GLI (Slimmer).

In november begin ik met de nascholing diabetes.

image0 (2).jpeg
bottom of page