top of page

Wie zijn wij

Diëtist en Leefstijlcoach - Amsterdam Noord, Liva, Terra, Weesperstraat

(vanaf 1 mei 2024 met zwangerschapsverlof)

Telefoonnummer: 020 - 30 80 120 /  06 - 83 614 439 

Ik ben Nienke Kreté-Tolhuijs. In 2018 heb ik de opleiding 'voeding en diëtetiek' aan de Hogeschool van Amsterdam cum laude afgerond. Ik kon direct aan de slag als diëtist en mocht eindelijk mijn passie voor voeding, gezondheid en het helpen van mensen in de praktijk uitvoeren. In 2019 heb ik de post-HBO opleiding Leefstijlcoach afgerond. Dit maakte voor mij het plaatje compleet. Ik geloof dat 'gezond zijn' meer inhoudt dan iets wat je met goede voeding kan bereiken. Ik help daarom ook graag op het gebied van bewegen en ontspanning. Geen hulpvraag is mij te gek. Daarbij stel ik me flexibel op naar jouw wensen. Ik bied een luisterend oor, ik denk graag mee, ik geef jou de kans om te groeien. Bij mij 'mag' je alles en 'moet' niks. Ik help je gemotiveerd te blijven om jouw doel te behalen. Ik weet zeker dat jij het kan!

In 2021 opende ik de deuren van Mood & Food voor cliënten.

 

Inmiddels ben ik al een aantal nascholingen verder zoals Kindervoeding en kinderdiëtetiek, Cognitieve Gedragstherapie, Motivational Interviewing, Voeding en Diabetes, Leefstijlcoach, Coaching bij snaaigedrag, Coaching bij emotie eten en Voeding bij overgang. De opleiding voeding bij hyperemesis gravidarum ligt in het verschiet in 2024. Ik ben dé specialist op het gebied van zwangerschap en zwangerschapsdiabetes. Ik kijk er naar uit om  met jou aan de slag te gaan!

IMG_4095.jpg

Diëtist - Mijdrecht en Wilnis

Telefoonnummer: 06 - 22 728 624

Mijn naam is Manon van Luling. In 2019 heb ik de opleiding voeding en diëtetiek afgerond aan de Haagse hogeschool. Daarna heb ik meerdere scholingen en cursussen gevolgd over onder andere de behandeling van eetstoornissen, darmklachten, diabetes en vegetarische en plantaardige voeding voor volwassenen maar ook voor zwangeren en kinderen. Dit jaar zal ik tevens de post-hbo opleiding diabetes gaan volgen.

 

Gezonde voeding is van jongs af aan al een belangrijke rol gaan spelen in mijn leven. Vanwege ondergewicht, eetproblematiek en darmklachten in het verleden heb ik zelf al meermaals mogen ervaren hoe bizar veel impact een gezonder eet- en leefpatroon kan hebben op jouw leven. Wat je eet is maar het tipje van de ijsberg. De onderliggende gedachten, patronen en gewoontes aanpakken, zullen zorgen voor een duurzame verandering in jouw leefstijl. Ik zal als diëtist je geen kant-en-klaar eetschema mee geven, maar echt kijken naar wat jij nodig hebt om meer energie, minder gezondheidsklachten en meer vrijheid te ervaren in jouw voedingspatroon. Want dat gevoel gun ik iedereen!

 

Ik begeleid met name cliënten met eetproblemen zoals emotie eten of een eetstoornis, darmklachten, hormonale klachten, voeding rondom zwangerschap, welvaartsziekten zoals diabetes, hoge cholesterol en hoge bloeddruk, over- en ondergewicht en voeding voor kinderen. Ik kijk ernaar uit om ook jou hierin te kunnen coachen en ondersteunen.

1708257782500 (1).jpg

Diëtist i.o. en Leefstijlcoach - Amsterdam Noord en Weesperstraat

Telefoonnummer: 020 - 30 80 120 / 06 - 83 614 439 

Mijn naam is Nikki Lancée, en in 2024 rond ik de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool af. De keuze voor het vak diëtetiek is gevormd door jarenlange ervaring als zelfstandig ondernemer en organisator van mijn eigen gezonde leefstijl festival. Mijn carrière in het organiseren van gezonde concepten en publieksevenementen heeft mij niet alleen waardevolle vaardigheden opgeleverd, maar heeft ook mijn overtuiging gevormd dat een gezonde en positieve levenshouding essentieel is voor geluk. Ik geloof sterk in een holistische benadering van gezondheid die verder gaat dan alleen goede voeding. Het omvat ook beweging, sociale interacties, ontspanning, en vooral veel plezier. Dit is hoe ik mijn rol als diëtist en leefstijlcoach benader.

 

Bij Mood and Food, bied ik een persoonlijke benadering die afgestemd is op ieders unieke levensstijl en behoeften. Mijn doel is niet alleen om je te begeleiden naar een gezonder dieet, maar ook om je te ondersteunen bij het vinden van een evenwichtige levensstijl die je algehele welzijn bevordert.

 

Samen zullen we werken aan een plan dat niet alleen gericht is op voeding, maar ook aspecten van beweging, sociale verbindingen, en ontspanning integreert. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan je gezonde doelen. En gaan we samen op weg naar een holistische gezondheid!

IMG_4223.jpg

Diëtist - Liva, Terra en Weesperstraat

Telefoonnummer 06 - 24 467 472

Mijn naam is Tessa SchepIk ben inmiddels 5 jaar diëtist en ben gespecialiseerd in diabetes en de Ayurvedische geneeskunde.

Ik vind het ontzettend leuk om jou te helpen je beter in je vel te voelen, letterlijk en figuurlijk.

Ik leef mij graag in, om vervolgens een gepast advies op maat te ontwikkelen voor jou.

Mijn visie op gezondheid is holistisch. Ik kijk niet alleen naar wat je eet, maar ook hoe je eet. Welke andere leefstijlfactoren hebben invloed op hoe het met je gaat? Hoe zit je er mentaal bij? En hoe is jouw persoonlijkheid? Vanuit dit gehele perspectief gaan we samen ontdekken wat past bij jou. Geen streng dieet, maar een levensstijl waar je vrolijk van wordt.

bottom of page